© 2016 Your company
Safety & Healty Products
Veiligheids producten voor een veilige werkplek
Cito-Nest Thuiswerkplek
Cito-Nest, dé thuiswerkplek

Tijdens het huidige Coronatijdperk werken steeds meer mensen thuis.
Vaak dient de eetkamertafel dan als tijdelijk bureau waarmee vergeten wordt hoe belangrijk een ergonomische werkplek is voor onze gezondheid. Een gepersonaliseerd zit-sta bureau biedt hiervoor de oplossing.


Voordelen van het zit-sta bureau de Cito-Nest:

  • Ergonomisch verantwoord.

  • Zit-sta bureau handmatig in hoogte te verstellen; snel, gemakkelijk, licht van gewicht en zonder stopcontact.

  • Geschikt voor het gehele gezin groot en klein! Groeit met het gezin mee.

  • Volledig te personaliseren, past binnen elk interieur. Zelfs de mogelijkheid tot een achterwand van kurk (prikbord) om bijvoorbeeld tekeningen en schema's aan op te hangen.

  • Hoge Kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Cito-Totaalservice brengt de ideale werkplek naar uw huis met Cito-Nest, een ergonomisch zit-sta bureau voorzien van alle gemakken die een werkplek op kantoor ook biedt. Cito-Nest is niet zo maar een zit-sta bureau. Cito-Nest is dé oplossing voor het hele gezin. Dit flexibele zit sta bureau is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker dankzij het in hoogte verstelbare blad. Zo kan er aan gewerkt worden door de volwassenen in huis en kunnen de kinderen er in het weekend heerlijk aan knutselen. Het verstellen van het zit-sta bureau kost slechts enkele seconden tijd en maakt dit zit-sta bureau tot de ideale flexwerkplek. De zijwanden schermen u even helemaal af van de omgeving waardoor u al snel vergeet dat u thuis aan het werken bent. Hierdoor kunt u zich optimaal concentreren en biedt Cito-Nest een fijne, professionele werkplek in het comfort van uw eigen huis.

Interesse? neem contact op!